produk

Dadi serius lan tanggung jawab minangka basis kanggo entuk kapercayan klien

babagan kita

Luwih Saka Botol! gawe kemasan gampang!

Xuzhou Troy Impor lan Ekspor Co, Ltd.

Kita nyedhiyakake perawatan pribadi, kosmetik, minyak wangi, panganan lan minuman, kemasan obat kanggo klien volume tinggi. Kita ngasilake macem-macem botol lan warnane bisa wernan-werni & bening, ijo & ijo peteng, kuning lan biru. Layanan tambahan uga kasedhiya, kayata decal, percetakan sutra uga cetakan es. 

APLIKASI PRODUK

Kita nemokake, ngrancang, sumber, nggawe, ngirim, nyimpen, lan liya-liyane!

PAWARTA

Sajrone 15 taun kepungkur, tuwuh dadi pirang-pirang yuta ...

  • Botol kaca lan toples pabrik kanggo kombucha

    Apa Kombucha? Kombucha minangka wedang teh sing difermentasi. Umume nggunakake teh ireng utawa teh ijo minangka bahan baku. Isine macem-macem ragi lan bakteri, uga asam organik ...

  • Ayo ngerteni luwih lengkap babagan wadhah kemasan kaca.

    Botol kaca yaiku botol sing digawe saka bahan baku kaca. Ana pirang-pirang warna botol kaca, kalebu botol kaca bening, botol kaca ijo, botol kaca coklat, botol kaca biru, botol kaca ijo peteng. Saiki, botol kaca putih transparan yaiku ...

  • Aplikasi Kaca Guna ing Botol Kaca / Produksi Jar

    ----------------- Botol kaca bekas - Daur-ulang WILAYAH Apa sing digunakake kaca? Kacamata sing digunakake diarani kemasan kaca sing ora bisa digunakake, bahan bangunan sing dibuwang lan gelas saben dina ....